Förbundsstyrelsen

Nasra Ali
Förbundsordförande

Ansvarar för det politiska arbetet. Leder förbundsstyrelsens arbete.

nasra.ali@s-studenter.se
0705165084

Jag är född i Hargeisa, har bland annat bott i Adis Ababa, Härnösand, Örebro, Malmö och nu Stockholm. 

 

Johanna Mårtensson
Förbundssekreterare

Ansvarar för det organisatoriska arbetet. Leder förbundskansliets arbete. 

johanna.martensson@s-studenter.se
070-7741562

Jag kommer från Malmö och har varit aktiv i S-studenter Malmö men även i LSSK i Lund. Jag är utbildad gymnasielärare i svenska och historia, har pluggat genusvetenskap och lite strökurser i humaniora. Jag uppskattar kallbad, omfördelningspolitik och folkbildning.

 

Isabella Hagnell
Vice förbundsordförande

Ansvar för rättspolitik och migration

isabella.hagnell@s-studenter.se

Ansvarar för förbundets politiska arbete, verksamhet och förbundsstyrelsens arbete tillsammans med Nasra och Johanna. ”Ett socialdemokratiskt samhälle är solidariskt, öppet och en rättsstat. Juridiken är politikens förlängda arm och konkretiserar politiken”.

 

David Stenvall

Ansvar för bostadspolitik

david.stenvall@s-studenter.se

En välfungerande bostadsmarknad är en grundsten i ett modernt inkluderande samhälle och på en effektiv arbetsmarknad. Vi menar att din socioekonomiska bakgrund aldrig ska få bestämma vart du kan jobba eller bo. En av bostadspolitikens främsta uppgifter är därför att bidra till att minska orättvisorna i samhället. Alla borde ha rätt till en bra bostad.

 

Alicia Dickner

Ansvar för EU-politik, jämställdhetsledare samt studieledare

alicia.dickner@s-studenter.se

Jag är 23 år gammal och pluggar internationella samhällsvetarprogrammet i Växjö med inriktning mot statsvetenskap, och är där aktiv i klubben Demos. På fritiden gillar jag att se brittiska deckare och äta Piggelin, och missar aldrig en Harry Potter-referens. Jag brinner för jämlikhet, välfärdsreformer och klimatet.

 

Frida Gunnarsson

Ansvar för högre utbildning och psykisk ohälsa samt utbildningspolitiska programmet

frida.gunnarsson@s-studenter.se

Jag kommer från Västerås och har varit aktiv i Laboremus. Jag har pluggat statskunskap i Uppsala, men jobbar nu med verksamhetsutveckling inom offentlig sektor. Älskar att tävla, lösa problem, mat, snus och lära mig nördiga saker. Jag hatar kapitalism, moralism och vita kränkta män.

 

Frat Kandemir

Ansvar för utbildningspolitik samt internationellt ansvarig

frat.kandemir@s-studenter.se

Jag pluggar till statsvetare på Luleå Tekniska Universitet och har mina rötter i Kurdistan, men är född i den fina staden Örnsköldsvik. För tillfället bor jag i den underbara staden Luleå. Jag är en glad, rolig och omtänksam kille som gillar mina vänner, min familj och såklart älskar jag politik. De politiska områden som jag brinner för är utbildningspolitik och internationell solidaritet.

 

John Linde

Ansvar för ekonomisk politik

john.linde@s-studenter.se

Ekonomin är något av det viktigaste som finns i ett samhälle. Den dikterar politiken såväl som våra liv i större utsträckning än vad vi ibland kan tro. Just därför är det oerhört viktigt att vi ser till att ekonomin finns där för att stödja oss människor och inte tvärt om. Därför ser jag det som socialdemokratins grundläggande roll att garantera att samhällets resurser tillfaller alla.

 

Gustav Ekström

Ansvar för välfärdspolitik samt utbildningspolitiska programmet

gustav.ekstrom@s-studenter.se

Jag är en historia- och statsvetenskapsstudent från Lunds universitet med en fascination för samhällets omvälvning under sent 1800-tal. Jag var LSSK:s ordförande 2015-17 samt tidigare aktiv vid Lunds studentkårer. Jag brukar beskriva mig som en aning reserverad men godhjärtad. Uppskattar fika, klassisk musik och natur. Jag är framförallt intresserad av frågor som berör demokrati och utsatta samhällsgruppers livsvillkor.

 

Nadab Abraha

Ansvar för internationell politik samt internationellt ansvarig

nadab.abraha@s-studenter.se

Jag har en kandidat i sociologi från Stockholms universitet samt en kandidat i statskunskap från Uppsala universitet, och är aktiv i SSK. På min fritid intresserar jag mig för allt från opinionsmätningar till fred och säkerhetspolitik samt rättvisefrågor. Jag tycker även om att lyssna på musik och kolla på tv-serier.

 

Fanny Hahne

Ansvar för arbetsmarknadspolitik samt fackliga frågor

fanny.hahne@s-studenter.se

Jag kommer från Sapere Aude, klubben vid Södertörns högskola, där jag även läser statsvetetenskap med Europainriktning. Jag gillar organisering, att dansa till R’n’B, och dra feministiska rants.

 

Erivan Waysi

Ansvar för arbetsmarknadspolitik samt fackliga frågor

erivan.waysi@s-studenter.se

Erivan

Jag är en 21-årig stolt Grumsbo samt värmlänning. Jag är fritidspolitiker i Grums kommun, lyssnar till allt mellan Edith Piaf och Alesso. Jag är en rak och tydlig demokratisk socialist som brinner för oerhört mycket – för närvarande för att stoppa nedläggningarna av Arbetsförmedlingens kontor i Sverige, något som är helt orimligt om vi ska nå EU:s lägsta arbetslöshet 2020 samt se till att hela vårt land lever, inte bara Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Emelie Markianos

Ansvar för ekonomisk politik

emelie.markianos@s-studenter.se

Jag är 21 år och studerar på ekonomprogrammet vid Handelshögskolan i Göteborg. Min hemklubb är handelsklubben SHS. På fritiden läser jag mig helst in på ekonomiska bubblor och en ohälsosam mängd av Yannis Varoufakis böcker om finanskrisen.

 

Ludvig Fahlvik

Redaktör Tidskriften Libertas

Adjungerad till förbundsstyrelsen.

libertas@s-studenter.se

Jag är en kristen marxist med galghumor. Jag har pluggat ryska, litteraturvetenskap och kulturvetenskap men är främst examinerad konstvetare från Stockholms universitet och blivande gymnasiebildlärare från Konstfack. Jag älskar djur, Bodil Malmsten, bögig rysspop och Törley.

Foton: Andreas Kjellander

Upp