Förbundsstyrelsen

Nasra Ali
Förbundsordförande

nasra.ali@s-studenter.se
0705165084

19396600_10154482922280458_8287455135331604781_n

Ansvarar för det politiska arbetet. Leder förbundsstyrelsens arbete.

Nasra Ali heter jag. Jag är född i Hargeisa, bott i Adis Ababa, Härnösand, Örebro, Malmö och nu Stockholm. Jag har även bott i Finspång, Södertälje och Vänersborg under korta perioder. Jag har backpackat i nästan ett år där jag åkte transsibiriska järnvägen, reste genom Kina, Vietnam, Laos, bodde i Kambodja i några månader och Thailand för att ta flyget hem. Jag har även bott i Australien i sju månader och rest igenom USA. Senaste bodde jag även i Bryssel i cirka sex månader. Utöver detta så har jag genomfört en hel del korta resor genom Europa.

När jag var liten kallades jag för resenären. Dels för att jag alltid var redo med en nerpackad ryggsäck, alltid redo att ta mig vidare men också för att jag inte kunde sitta still. Idag är jag kanske inte lika redo med en nerpackad ryggsäck men det händer att jag drömmer mig bort. Min drömresa är att packbacka genom Afrika, antingen på cykel eller motorcykel.

 

Johanna Mårtensson
Förbundssekreterare

johanna.martensson@s-studenter.se
070-7741562

2016-08-20-18-07-56-1

Jag kommer från Vinslöv, är uppvuxen i Kristianstad, älskar Malmö men bor nu i Stockholm. Jag har varit aktiv i S-studenter Malmö men har även i LSSK i Lund. Jag är utbildad gymnasielärare i svenska och historia, har pluggat genusvetenskap och lite strökurser i humaniora. Jag uppskattar kallbad, potatis och ekonomisk demokrati.

 

Isabella Hagnell
Vice förbundsordförande

isabella.hagnell@s-studenter.se

2016-08-20-19-01-14-1

Ansvarar för förbundets politiska arbete, verksamhet och förbundsstyrelsens arbete tillsammans med Nasra och Johanna.

Jag är 23 år och bor i Stockholm där jag även har min hemklubb (SSK). Pluggar till jurist. På fritiden vill jag gärna läsa, reflektera, fika i mängder och titta på tv-serier.

 

David Stenvall

Ansvar för bostadspolitik

david.stenvall@s-studenter.se

David

Jag är en 23 år gammal smålänning som studerar nationalekonomi vid Linköpings universitet. Älskar Bob Dylan, budgetöverskott och högkonjunkturer. Självutnämnd rockstjärna inom svenskt sportfiske.

 

Alicia Dickner

Ansvar för EU-politik, jämställdhetsledare samt studieledare

alicia.dickner@s-studenter.se

2016-08-20-19-09-06-4

Jag är 23 år gammal och pluggar internationella samhällsvetarprogrammet i Växjö med inriktning mot statsvetenskap, och är där aktiv i klubben Demos. På fritiden gillar jag att se brittiska deckare och äta piggelin, och missar aldrig en Harry Potter-referens. Jag brinner för jämlikhet, välfärdsreformer och klimatet.

 

Frida Gunnarsson

Ansvar för högre utbildning och psykisk ohälsa samt utbildningspolitiska programmet

frida.gunnarsson@s-studenter.se

Frida

Jag kommer från Västerås och har varit aktiv i Laboremus. Har pluggat statskunskap i Uppsala, men jobbar
nu med verksamhetsutveckling inom offentlig sektor. Älskar att tävla, lösa problem, mat, snus och lära mig nördiga saker.
Hatar kapitalism, moralism och vita kränkta män.

 

Frat Kandemir

Ansvar för utbildningspolitik samt internationellt ansvarig

frat.kandemir@s-studenter.se

Frat

Jag heter Frat Kandemir och pluggar till statsvetare på Luleå Tekniska Universitet.
Har mina rötter i Kurdistan men är född i den fina staden Örnsköldsvik men för tillfället bor jag i den underbara staden Luleå.
Är en glad, rolig och omtänksam kille som gillar att umgås med vänner, familj och såklart älskar jag politik.
De politiska områden som jag brinner för är utbildningspolitik och internationell solidaritet.

 

John Linde

Ansvar för ekonomisk politik

john.linde@s-studenter.se

John

Jag pluggar nationalekonomi i Lund och är aktiv i LSSK, men är uppväxt i Stockholm. Jag är gammal SSU:are och har under en kortvarig och förvirrad period av mitt liv även varit scout. I övrigt älskar jag krutonger i sallader, brittiska gameshows och böcker men stör mig på att alla ungdomsromaner har så fula omslag

 

Gustav Ekström

Ansvar för välfärdspolitik samt utbildningspolitiska programmet

gustav.ekstrom@s-studenter.se

Gustav

Gustav är en historia- och statsvetenskapsstudent från Lunds universitet med en fascination för samhällets omvälvning under sent 1800-tal. LSSK:s tidigare ordförande under två år samt aktiv vid Lunds studentkårer. Brukar beskriva sig som en aning reserverad men godhjärtad. Uppskattar fika, klassisk musik och natur. Är framförallt intresserad av frågor som berör demokrati och utsatta samhällsgruppers livsvillkor.

 

Nadab Abraha

Ansvar för internationell politik samt internationellt ansvarig

nadab.abraha@s-studenter.se

2016-08-20-18-59-17-3

23 år gammal, stockholmsbo, Jag har examen i sociologi och statsvetenskap från Stockholms samt Uppsala universitet, och är aktiv i klubben SSK. På min fritid intresserar jag mig allt ifrån opinionsmätningar till fred och säkerhets politik samt rättvisefrågor. Jag tycker även om att lyssna på musik och kolla på tv-serier

 

Fanny Hahne

Ansvar för arbetsmarknadspolitik samt fackliga frågor

fanny.hahne@s-studenter.se

Fanny

Jag kommer från Sapere Aude, klubben på Södertörn högskola, där jag även läser  statsvetetenskap med europainriktning. Jag gillar organisering, att dansa till RnB, och dra feministiska rants.

 

Erivan Waysi

Ansvar för arbetsmarknadspolitik samt fackliga frågor

erivan.waysi@s-studenter.se

Erivan

Erivan Waysi, 21 år, stolt grumsbo samt värmlänning. Fritidspolitiker i Grums kommun, lyssnar till allt mellan Edith Piaf och Alesso. Korritorsdag i Karlstad är 👌

En rak och tydlig demokratisk socialist som brinner för oerhört mycket. För närvarande brinner jag för att stoppa nedläggningarna av arbetsförmedlingens kontor i Sverige – något som är helt orimligt om vi ska nå EU:s lägsta arbetslöshet 2020 samt se till att hela vårt land lever, inte bara Stockholm, Göteborg och Malmö.

Har ni frågor (ingen brukar ha frågor) så kan ni maila mig.

Solidaritet med er alla. ✊

 

Emelie Markianos

Ansvar för ekonomisk politik

emelie.markianos@s-studenter.se

Emelie

Jag är 21 år och studerar på ekonomprogrammet vid Handelshögskolan i Göteborg, min hemmaklubb är handelsklubben SHS. På fritiden läser jag mig helst in på ekonomiska bubblor och en ohälsosam mängd av Yannis Varoufakis böcker om finanskrisen.

 

Ludvig Fahlvik

Redaktör Tidskriften Libertas

Adjungerad till förbundsstyrelsen.

libertas@s-studenter.se

Ludvig

Jag är en kristen marxist med galghumor. Konstvetare och blivande bildlärare. Älskar djur, Bodil Malmsten och Törley.

 

Upp