Styrelsen

Styrelsen är förbundets högsta beslutande organ mellan kongresserna. Styrelsen leder förbundets politiska och organisatoriska arbete utifrån de beslut som tagits på kongressen. Styrelsen ansvarar också för förbundets ekonomi och verksamhet.

För att underlätta arbetet har styrelsen delat upp arbetet mellan sig. Styrelsen fattar dock beslut som kollektiv och ansvarar också som kollektiv, även om det praktiska arbetet sköts av en eller ett par ledamöter.

Förbundsordföranden och förbundssekreterare är arvoderade på heltid. I övrigt arbetar styrelsen helt ideellt. Till sin hjälp har förbundsstyrelsen ett kansli som består av förbundsordförande, förbundssekreterare och en anställd ombudsman.

Elin Ylvasdotter

Förbundsordförande

elin.ylvasdotter@s-studenter.se

Ansvarar för det politiska arbetet. Leder förbundsstyrelsens arbete.

Elin liggande

Tidigare har jag pluggat statskunskap i Uppsala där jag var aktiv i Laboremus. Förutom att försöka göra världen till en bättre plats, älskar jag att äta allt och väldigt mycket. Jag dansar gärna men fult och hyser en stor fascination för grisar. Systerskapet håller jag varmt om hjärtat.

Johanna Mårtensson

Förbundssekreterare

johanna.martensson@s-studenter.se
Ansvarar för verksamhet och ekonomi. Leder kansliets arbete.

2016-08-20-18-07-56-1

 

Jag kommer från Malmö och har varit aktiv i S-studenter Malmö men har även i LSSK i Lund. Jag är utbildad gymnasielärare i Svenska och historia, har pluggat genusvetenskap och lite strökurser i humaniora. Jag uppskattar kallbad, smält ost och tänker lära mig att sluka svärd under 2015.

Daniel Smirat

Vice förbundsordförande

daniel.smirat@s-studenter.se

Ansvarar för förbundets politiska arbete, verksamhet och förbundsstyrelsens arbete tillsammans med Elin och Johanna.

2016-08-20-19-11-53-3

Jag är 22 år och bor i Luleå där jag pluggar till civilingenjör inom industriell ekonomi. I och med att jag bor så långt uppe i Norrland, försöker jag ägna den längre fritiden åt miljöombyten genom resor söderut. För övrigt gillar jag basket, läsa böcker och titta på film.

Malin Malm

Studieansvarig

malin.malm@s-studenter.se

2016-08-20-18-59-57

Jag pluggar till psykolog i Umeå och har dess klubb USHF som hemklubb. När jag inte grottar ned mig i mina böcker spenderar jag på tok för mycket tid på youtube. Lagar dessutom en sjuhelsikes chokladsås.

Alicia Dickner

Jämställdhetsansvarig

alicia.dickner@s-studenter.se

2016-08-20-19-09-06-4

Jag är 22 år gammal och pluggar internationella samhällsvetarprogrammet i Växjö med inriktning mot statsvetenskap, och är där aktiv i klubben Demos. På fritiden gillar jag att se brittiska deckare och äta piggelin, och missar aldrig en Harry Potter-referens. Jag brinner för jämlikhet, välfärdsreformer och klimatet.

Håkan Bernhardsson

Ansvarig för Wigforssakademin

hakan.bernhardsson@s-studenter.se

2016-08-20-18-58-36-1

Jag är 24 år, studerar journalistik och statsvetenskap och kommer från Göteborgs socialdemokratiska högskoleförening (GSHF). På min fritid brukar jag äta popcorn och lyssna på konstig elektronisk musik.

Isabella Hagnell

Ansvarig för högskolepolitiskaprogrammet

isabella.hagnell@s-studenter.se

2016-08-20-19-01-14-1

 

Jag är 23 år och bor i Stockholm där jag även har min hemklubb (SSK). Pluggar till jurist. På fritiden vill jag gärna läsa, reflektera, fika i mängder och titta på tv-serier.

 

Amanda Hellman

Ansvarig för psykisk ohälsarapport

amanda.hellman@s-studenter.se

2016-08-20-18-57-53-2

24 år gammal statsvetare från Vadstena, beläget på den ljuvliga Östgötaslätten.

Pluggar numera till jurist. Älskar hajar och kämpar för en bättre fiskepolitik i världen med mottot ”Bli sosse, rädda hajen Bosse”. Utöver töntiga motton är jag hemlig kär i Colin Firth, barndomen spenderades nämligen med maratontittande på Stolthet & Fördom. Identifierar mig därför stenhårt med Bridget Jones.

Anton Jordås

Ansvarig för nätverk och facklig-politiskverksamhet

anton.jordas@s-studenter.se

2016-08-20-19-10-23-2

Jag får ofta frågan ”vad är din viktigaste politiska fråga?” En fråga som är så svår att svara på när mycket är så viktigt här kommer ett axplock: bort med allmän visstid, jämställda löner, fler trygga rum för HBTQ-personer, pensionssystemet och kollektivtrafik.

Har en idol i livet och det är såklart Madonna.

Nadab Abraha

Internationellt ansvarig

nadab.abraha@s-studenter.se

2016-08-20-18-59-17-3

Jag är 22 år, jag har tagit examen i sociologi från Stockholms Universitet och pluggat snart klart statsvetenskap på Uppsala Universitet. Förutom att drömma bort till säkerhetsrådet efter att ha återställt världsfreden. Tycker jag om att läsa, titta på Manchester United och lyssna på musik.

Linnea Jacobsson

Ansvarig för högskolepolitiskaprogrammet och psykisk ohälsarapport

linnea.jacobsson@s-studenter.se

2016-08-20-20-18-26-4

 

Uppdateras inom kort.

Roshan Yigit

Internationellt ansvarig och ansvarig för reformprogrammet

roshan.yigit@s-studenter.se

2016-08-20-19-02-33

Jag studerar på juristprogrammet i Göteborg och har även studerat praktisk filosofi vid sidan om. Jag är aktiv i SHS som är klubben på Handelshögskolan där jag studerar. Jag gillar diskussion kring samhällsfrågor, stora som små, och är en passionerad vardagsaktivist.

Ludvig Fahlvik

Redaktör Tidskriften Libertas

Adjungerad till förbundsstyrelsen.

Ludvig

Jag är en kristen marxist med galghumor. Konstvetare och blivande bildlärare. Älskar djur, Bodil Malmsten och Törley.

Upp