Styrelsen

Styrelsen är förbundets högsta beslutande organ mellan kongresserna. Styrelsen leder förbundets politiska och organisatoriska arbete utifrån de beslut som tagits på kongressen. Styrelsen ansvarar också för förbundets ekonomi och verksamhet.

För att underlätta arbetet har styrelsen delat upp arbetet mellan sig. Styrelsen fattar dock beslut som kollektiv och ansvarar också som kollektiv, även om det praktiska arbetet sköts av en eller ett par ledamöter.

Förbundsordföranden och förbundssekreterare är arvoderade på heltid. I övrigt arbetar styrelsen helt ideellt. Till sin hjälp har förbundsstyrelsen ett kansli som består av förbundsordförande, förbundssekreterare och en anställd ombudsman.

Nasra Ali

Förbundsordförande

nasra.ali@s-studenter.se

Ansvarar för det politiska arbetet. Leder förbundsstyrelsens arbete.

IMG_1098

 

Nasra Ali heter jag. Jag är född i Hargeisa, bott i Adis Ababa, Härnösand, Örebro, Malmö och nu Stockholm. Jag har även bott i Finspång, Södertälje och Vänersborg under korta perioder. Jag har backpackat i nästan ett år där jag åkte transsibiriska järnvägen, reste genom Kina, Vietnam, Laos, bodde i Kambodja i några månader och Thailand för att ta flyget hem. Jag har även bott i Australien i sju månader och rest igenom USA. Senaste bodde jag även i Bryssel i cirka sex månader. Utöver detta så har jag genomfört en hel del korta resor genom Europa.

När jag var liten kallades jag för resenären. Dels för att jag alltid var redo med en nerpackad ryggsäck, alltid redo att ta mig vidare men också för att jag inte kunde sitta still. Idag är jag kanske inte lika redo med en nerpackad ryggsäck men det händer att jag drömmer mig bort. Min drömresa är att packbacka genom Afrika, antingen på cykel eller motorcykel.

Johanna Mårtensson

Förbundssekreterare

johanna.martensson@s-studenter.se
Ansvarar för verksamhet och ekonomi. Leder kansliets arbete.

2016-08-20-18-07-56-1

Jag kommer från Malmö och har varit aktiv i S-studenter Malmö men har även i LSSK i Lund. Jag är utbildad gymnasielärare i Svenska och historia, har pluggat genusvetenskap och lite strökurser i humaniora. Jag uppskattar kallbad, smält ost och tänker lära mig att sluka svärd under 2015.

Isabella Hagnell

Vice förbundsordförande

isabella.hagnell@s-studenter.se

Ansvarar för förbundets politiska arbete, verksamhet och förbundsstyrelsens arbete tillsammans med Nasra och Johanna.

2016-08-20-19-01-14-1

 

Jag är 23 år och bor i Stockholm där jag även har min hemklubb (SSK). Pluggar till jurist. På fritiden vill jag gärna läsa, reflektera, fika i mängder och titta på tv-serier.

David Stenvall

david.stenvall@s-studenter.se

David

 

Jag är en 23 år gammal smålänning som studerar nationalekonomi vid Linköpings universitet. Älskar Bob Dylan, budgetöverskott och högkonjunkturer. Självutnämnd rockstjärna inom svenskt sportfiske.

Jag är 23 år gammal och pluggar internationella samhällsvetarprogrammet i Växjö med inriktning mot statsvetenskap, och är där aktiv i klubben Demos. På fritiden gillar jag att se brittiska deckare och äta piggelin, och missar aldrig en Harry Potter-referens. Jag brinner för jämlikhet, välfärdsreformer och klimatet.

Jag kommer från Västerås och har varit aktiv i Laboremus. Har pluggat statskunskap i Uppsala, men jobbar
nu med verksamhetsutveckling inom offentlig sektor. Älskar att tävla, lösa problem, mat, snus och lära mig nördiga saker.
Hatar kapitalism, moralism och vita kränkta män.

Jag heter Frat Kandemir och pluggar till statsvetare på Luleå Tekniska Universitet.
Har mina rötter i Kurdistan men är född i den fina staden Örnsköldsvik men för tillfället bor jag i den underbara staden Luleå.
Är en glad, rolig och omtänksam kille som gillar att umgås med vänner, familj och såklart älskar jag politik.
De politiska områden som jag brinner för är utbildningspolitik och internationell solidaritet.

Jag pluggar nationalekonomi i Lund och är aktiv i LSSK, men är uppväxt i Stockholm. Jag är gammal SSU:are och har under en kortvarig och förvirrad period av mitt liv även varit scout. I övrigt älskar jag krutonger i sallader, brittiska gameshows och böcker men stör mig på att alla ungdomsromaner har så fula omslag

Gustav är en historia- och statsvetenskapsstudent från Lunds universitet med en fascination för samhällets omvälvning under sent 1800-tal. LSSK:s tidigare ordförande under två år samt aktiv vid Lunds studentkårer. Brukar beskriva sig som en aning reserverad men godhjärtad. Uppskattar fika, klassisk musik och natur. Är framförallt intresserad av frågor som berör demokrati och utsatta samhällsgruppers livsvillkor.

Nadab Abraha

Internationellt ansvarig

nadab.abraha@s-studenter.se

2016-08-20-18-59-17-3

23 år gammal, stockholmsbo. Jag har examen i sociologi och statsvetenskap från Stockholms samt Uppsala universitet, och är aktiv i klubben SSK. På min fritid intresserar jag mig allt ifrån opinionsmätningar till fred och säkerhets politik samt rättvisefrågor. Jag tycker även om att lyssna på musik och kolla på tv-serier

Jag kommer från Sapere Aude, klubben på Södertörn högskola, där jag även läser  statsvetetenskap med europainriktning. Jag gillar organisering, att dansa till RnB, och dra feministiska rants.

Erivan Waysi, 21 år, stolt grumsbo samt värmlänning. Fritidspolitiker i Grums kommun, lyssnar till allt mellan Edith Piaf och Alesso. Korritorsdag i Karlstad är 👌

En rak och tydlig demokratisk socialist som brinner för oerhört mycket. För närvarande brinner jag för att stoppa nedläggningarna av arbetsförmedlingens kontor i Sverige – något som är helt orimligt om vi ska nå EU:s lägsta arbetslöshet 2020 samt se till att hela vårt land lever, inte bara Stockholm, Göteborg och Malmö.

Har ni frågor (ingen brukar ha frågor) så kan ni maila mig.

Solidaritet med er alla. ✊

Jag är 21 år och studerar på ekonomprogrammet vid Handelshögskolan i Göteborg, min hemmaklubb är handelsklubben SHS. På fritiden läser jag mig helst in på ekonomiska bubblor och en ohälsosam mängd av Yannis Varoufakis böcker om finanskrisen.

 

Ludvig Fahlvik

Redaktör Tidskriften Libertas

Adjungerad till förbundsstyrelsen.

Ludvig

Jag är en kristen marxist med galghumor. Konstvetare och blivande bildlärare. Älskar djur, Bodil Malmsten och Törley.

Upp