S-studenter vid Linköpings Universitet (Linköping)

S-studenter vid Linköpings Universitet

Hej, kul att du hittat vår hemsida och välkommen!
Vi är en klubb för dig som vill ta steget mot att vara med och diskutera, forma och påverka politiken för socialdemokratin och för Sverige.
Du som redan nu sneglat in på vår hemsida har kanske en tanke om att gå med i studentförening under din studietid? Perfekt, här kan du träffa andra och delta på evenemang som står ut från det vanliga i studentlivet. Förutom att vi arrangerar medlemsmöten på tisdagar på campus valla (där vi lägger ut planen för ett 51% riksdagsval) så har vi gästföreläsningar, studentpubar, sittningar och andra sociala aktiviteter. Sedvanligt efter våra möten på tisdagar brukar dem som vill och kan gå vidare till närmsta studentpub och fortsätta diskussionerna.

Svar på de vanligaste frågorna vi får:

Behöver man vara politiskt expert för att komma på möten? - Absolut inte! Meningen med att gå på möten är att lära varandra och tillsammans diskutera fram lösningar.
Är det lätt att engagera sig? - Ja verkligen, vi har en styrelse som arbetar aktivitet med verksamheten men även utskott som alla medlemmar kan delta i. Det kan handla om att arrangera pub, föreläsning, studiecirkel, sittning, you name it!
Hur får jag info om allt som händer? - Följ oss på Instagram och facebook på följande länkar längst ner samt skriv till vår mail. Vi har interna chattforum där du som medlem är varmt välkommen!
Kan jag man vara medlem utan att gå på möten? - Ja, absolut, vi måste visa att det är många studenter som strävar efter mer jämlikhet och solidaritet!
Jag tycker att socialdemokraterna borde ändra sin… är det okej att tycka så? - Självklart! S-studenter brukar se sig som ”en röd kil i grå massa” många går inte med bara för att de håller med utan också för att de vill förändra!

Länkar till våra sidor:
Facebook - https://www.facebook.com/sstudenter.liu/
Instagram - https://www.instagram.com/sstudenter.liu/
Medlemsgrupp på Facebook - https://www.facebook.com/groups/medlemsgrupp.s.studenter.linkoping/

Kontaktuppgifter:
Mail: sstudenter.liu@gmail.com

Upp