SSK (Stockholms universitet )

SSK

SSK är Socialdemokratiska studentklubben i Stockholm. Är du intresserad av politik och vill göra skillnad? Brinner du för frihet, jämlikhet, rättvisa och internationell solidaritet? Är du dessutom student? Gör som Olof Palme en gång gjorde, gå med i SSK!

Läs mer

Vi socialdemokrater tror på ett solidariskt samhälle med en generell välfärdspolitik. Vi tar avstånd från den borgerliga regeringens samhälle där egoismen är rättesnöret och våra ekonomiska förutsättningar ska vara måttstocken på hur stort inflytande vi har över våra liv. Gå med i kampen för ett solidariskt och demokratiskt samhälle!

Vi bedriver verksamhet i form av diskussionsträffar, ofta med inbjudna gäster, studieverksamhet, politisk agitation och opinionsbildning. Klubben har möte varje tisdag i vår lokal på Tullgårdsgatan 8. Där diskuterar vi aktuella frågor och driver politik. Förutom tisdagsmöten gör klubben studiebesök, bedriver opinionsbildning på olika sätt och fixar roliga fester. För att se vad som är på gång, kolla kalendariet.

Du är varmt välkommen!

Besök SSK:s hemsida för mer information: http://www.ssksthlm.se/

Upp