Nasra Ali S-studenters kandidat till Europaparlamentsvalet

Nasra Ali S-studenters kandidat till Europaparlamentsvalet

15 oktober, 2018 17:36

S-studenters ordförande tillika EP-kandidat Nasra Ali.

S-studenter har valt att nominera förbundsordförande Nasra Ali inför vårens Europaparlamentsval. Nasra har tidigare varit ansvarig för förbundets internationella verksamhet och har, med både brinnande hjärta och ett skarpt intellekt, stått upp för solidariteten både internationellt och på hemmaplan.

Ali själv kommenterade nomineringen så här:

Det är med stolthet och ödmjukhet jag tackar för förtroendet att bli S-studenter kandidat till Europaparlamentet. EP-valet närmar sig med stormsteg och ännu en valrörelse ska genomföras.

Mitt intresse för EU och för internationella samarbeten har alltid funnits där. Jag har, likt många, varit kritiskt men också sett möjligheterna med EU-samarbetet. Jag tror på ett EU som bygger jämlikhet, jämställdhet och solidaritet. Dessa värderingar ska följas, försvaras och utvecklas! Jag tror också på EU som på tar sig an de klimatutmaningar vi står framför och där människors rättigheter, inte minst på arbetet, värnas och respekteras. 

Jag ser fram emot en valrörelse som bygger på ideolog och värderingar där vi står upp för det vi tror på för ett rött, progressivt Europa. 

S-studenter ser fram emot att driva en valrörelse för ett hållbart Europa där människor går före marknaden och ett EU som ger människor fler möjligheter, inte färre.

För frågor om förbundets nominering kontaktar ni förbundssekreterare Anton Jordås.

Upp